Hledej GASTRO produkt

Nůž vykosťovací G 3105 zelená 16 cm

nuz-vykostovaci-g-3105-zelena-16-cm-12745.jpeg
Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šl ...
Kategorie Nože vykošťovací
Cena bez DPH 319 Kč Zapamatovat pro další návštěvu
s DPH 386 Kč Přidat do oblíbených
běžná bez DPH 0 Kč Tisk
Záruka 24 měsíců Poslat známému
Dostupnost Zeptat se prodejce
Kód 401030301667
ks  
Více o produktu:

Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 16 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní tvar rukojeti. Zaručí pohodlí a zabráňuje smekání prstů k čepeli. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
Zajímavosti