Hledej GASTRO produkt

Nůž vykosťovací G 3105 černá 13 cm

nuz-vykostovaci-g-3105-cerna-13-cm-12750.jpeg
#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šl ...
Kategorie Nože vykošťovací
Cena bez DPH 275 Kč Zapamatovat pro další návštěvu
s DPH 333 Kč Přidat do oblíbených
běžná bez DPH 0 Kč Tisk
Záruka 24 měsíců Poslat známému
Dostupnost Zeptat se prodejce
Kód 401030300055
ks  
Více o produktu:

#38;nbsp;Kvalitní nože vhodné k#38;nbsp;oddělování syrového masa od kostí. Díky svému tvaru se hodí k#38;nbsp;rozřezávání kloubů a odstraňování šlach. Vykosťovací nůž z#38;nbsp;ručně broušené nerezové oceli Giesser slouží k přesnému a bezpečnému oddělení kostí od masa. Zakřivení 13 cm dlouhé čepele s delší#38;nbsp;řeznou hranou a zúženou špičkou umožňuje hladký průchod nože masem ke kosti, a přitom odstraňuje i kůži, tuky nebo šlachy. Přesnost řezu předchází vzniku přebytků masa a plýtvání produktem. Po celodenní práci určitě oceníte zdravotní protiskluzovou rukojeť. Právě tyto propracované drobnosti znamenají neocenitelnou úlevu během namáhavé práce. Dle potřeby zvolte flexibilní nebo pevnou čepel vykosťovacího nože. Nože jsou certifikovány pro kontakt s potravinami a splňují přísné hygienické předpisy. Ostře nabroušená technologie Čepel nože zůstává díky metodám kalení ve vakuu zůstává rovnoměrně tvrdá i odolná, což zabraňuje vzniku slabých míst a tvorbě prasklin i po letech užívání. Vakuum umožňuje velmi rovnoměrné vstřebávání teplot během žíhání oceli a přesnou kontrolu teplotních změn. Výsledkem je vysoká stabilita ostrosti a mechanických vlastností čepele. Ocel byl vytvrzená až na 56-57 HRc.
Zajímavosti