Hledej GASTRO produkt

HRNEC COOKCELL 2,75 L

hrnec-cookcell-275-l-19428.jpeg
#38;nbsp; Kuchyňské potřeby Vaření Hrnce Hrnec COOKCELL 2,75 l Zpět HRNEC COOKCELL 2,75 L 113194 #38;nbsp; Kolekce #38; ...
Kategorie Cookcell nádobí
Cena bez DPH 1 074 Kč Zapamatovat pro další návštěvu
s DPH 1 300 Kč Přidat do oblíbených
běžná bez DPH 0 Kč Tisk
Záruka 24 měsíců Poslat známému
Dostupnost Skladem Zeptat se prodejce
Kód 113194
ks  
Více o produktu:

#38;nbsp; Kuchyňské potřeby Vaření Hrnce Hrnec COOKCELL 2,75 l Zpět HRNEC COOKCELL 2,75 L 113194 #38;nbsp; Kolekce #38;nbsp; #38;nbsp; Kvalitní třívrstvý nepřilnavý hrnec COOKCELL o průměru 20 cm, vyrobený z nerezové oceli. Výborná vodivost tepla, snadné použití na všech typech spotřebičů včetně indukce, vhodný do trouby i do myčky.#38;nbsp;Více informací #38;nbsp; Množství: Cena: 1#38;nbsp;199,00#38;nbsp;Kč PŘIDAT DO KOŠÍKU Dostupnost:#38;nbsp;Skladem Sdílet #38;nbsp; Užitečné informace #38;nbsp; Unikátní hrnec z řady nádobí COOKCELL#38;nbsp;kombinuje#38;nbsp;nepřilnavý povrch se specifickou strukturou připomínající včelí plástve,#38;nbsp;a kvalitní nerezovou ocel. Hrnec průměru 20 cm má uvnitř mnoho bodů, které mají vrstvu povrchu navíc, má tudíž větší tepelnou konzervaci a vyšší přenos tepla než obvyklé nádobí. Díky tomu bude restování, dušení, smažení, opékání a zapékání vašich kulinářských specialit a oblíbených jídel rovnoměrné, efektivní a rychlé.#38;nbsp;#38;nbsp; Přednosti nádobí COOKCELL: nerezový hrnec s nepřilnavým povrchem a praktickými držadly vnitřní povrch je tvořen specifickou strukturou, díky které se#38;nbsp;rovnoměrně distribuuje teplo 3 vrstvé nádobí -#38;nbsp;vnitřní vrstva z kvalitního#38;nbsp;nerezu s nepřilnavým povrchem, uvnitř hliník, vnější nerezová vrstva při přípravě pokrmů lze používat#38;nbsp;i kovové náčiní vhodný na všechny typy spotřebičů#38;nbsp;včetně indukce, lze použít i v troubě#38;nbsp;až do teploty 260 #38;deg;C#38;nbsp; snadno se čistí, lze jej umývat#38;nbsp;v myčce nádobí Upozornění: Hrnec je nutné zahřívat postupně. Teplotní šok může způsobit konkávnost dna. Při manipulaci doporučujeme použít chňapky
Zajímavosti