Forma AL/plast hamburger pr. 11,5cm
|
|
#38;nbsp;#38;nbsp;Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ... |
Kategorie |
Grilování |
Cena bez DPH |
164 Kč |
Zapamatovat pro další návštěvu |
s DPH |
199 Kč |
Přidat do oblíbených |
běžná bez DPH |
0 Kč |
Tisk |
Záruka |
24 měsíců |
Poslat známému |
Dostupnost |
Skladem |
Zeptat se prodejce |
Kód |
120060 |
|
Více o produktu:
#38;nbsp;#38;nbsp;Forma na hamburgery Vám pomůže vytvořit pravidelné placičky z mletého masa bez otřepených okrajů, které můžete buď usmažit nebo ugrilovat. Do formy vložíte namleté maso a pomocí víčka upěchujete. Materiál: hliník, plast. Rozměry: forma vytvoří hamburgery o pr. 11,5 cm, v. 1,7 cm, v. 7,5 cm. Pokud koupíme kvalitní libové maso, nepotřebujeme jako pojivo vejce ani strouhanku. Doporučujeme nejlépe maso hovězí. Čerstvé maso třeba z plecka, které si ochutíme francouzskou hořčicí, solí, zeleným pepřem, worcesterem - a máme skvělý materiál na hamburger. Maso si zaslouží dobře ručně promíchat, při zpracování a tvarování masa Vám pomůže studená voda, maso se potom nelepí. Vytvořeným karbanátkům prospěje chvilka odpočinku v lednici před přípravou. Na začátku grilování necháme hamburgery v klidu zatáhnout, než jdou sami lehce z roštu, pokud tuto zásadu dodržíme, čistě je obrátíme. Maso si musí ale odpočinout i po tepelné úpravě před podáváním.