Hledej GASTRO produkt

Menu

Sous Vide Softcooker gastro zařízení

sous-vide-softcooker-gastro-zarizeni-15754.jpg
Sous-vide vaření otevírá zcela nové perspektivy pro přípravu potravin. Zjednodušuje operace přípravy, optimalizuje organizaci pracovních procesů a ...
Kategorie Indukční a elektrické vařiče
Cena bez DPH 21 900 Kč Zapamatovat pro další návštěvu
s DPH 26 499 Kč Přidat do oblíbených
běžná bez DPH 0 Kč Tisk
Záruka 24 měsíců Poslat známému
Dostupnost Skladem Zeptat se prodejce
Kód 4280085
ks  
Více o produktu:

Sous-vide vaření otevírá zcela nové perspektivy pro přípravu potravin. Zjednodušuje operace přípravy, optimalizuje organizaci pracovních procesů a udržuje kvalitní potraviny dlouhodobě na vysoké úrovni. Potraviny se vaří po dlouhou dobu (až několik desítek hodin) ve vakuovém sáčku při nízké konstantní teplotě, udržují si neporušenou strukturu, zachovávají si důležité živiny, chuť, aroma a neztrácí hmotnost (zůstávají šťavnaté). Takto připravené pokrmy v uzavřených vakuových sáčcích se následně skladují v chladničce a pokud je třeba, jídlo je možno rychle a perfektně dokončit v jednotlivých porcích určených pro servírování. Tato příprava je velmi flexibilní a splňuje nejpřísnější hygienické požadavky. Nevzniká žádná nad-výroba a pořizovací náklady jsou minimalizovány. Zařízení Softcooker zaručuje přesný ohřev a ovládání teploty (v rozmezí 20-100°C s přesností +/- 0,03°C), a již nyní jej používá celá řada restaurací oceněných Michelin hvězdou. Díky zařízení Softcooker a technologii Sous-vide můžete ve Vaší restauraci připravovat pokrmy pro opravdové labužníky. Napětí: 230 V. Příkon: 2000 W. Ovládání elektrické s displejem. Rozměry: 130 x 260 x 340 mm. Nastavení teploty: 20 - 100 °C. Optimální výkon do obsah 50 litrů. Maximální ponor: 165 mm. Fixace k nádobě šroubem. Stupeň krytí: IP X3. Hmotnost 4,5 kg.
Zajímavosti